Back to News

De moduleerbare satelliet... zet zich naar uw hand

22.09.2017

Er bestaat nog steeds heel wat discussie rond verwarming en productie van warm water in appartementsgebouwen. Sommigen zijn voorstander van een volledige centralisatie, waarbij geopteerd wordt voor grote installaties die veel energie verbruiken, en de anderen verkiezen een totaal geïndividualiseerd systeem met een ketel per appartement.

Satellieten met ingebouwde warmtewisselaars zorgen voor de productie van warm water per appartement vertrekkende van een gecentraliseerd primair circuit en zijn dus interessant zowel op gebied van besparingen als op gebied van milieu.

Deze oplossing biedt tal van voordelen :

  • Beperkte uitrustingskosten per appartement
  • Onbeperkte en onmiddellijke productie van sanitair warm water
  • Zeer beperkt onderhoud
  • Precieze meting van energieverbruik
  • Gecentraliseerde installatie beperkt tot één primair circuit.

De satellieten kunnen op maat worden samengesteld om aan uw vereisten te voldoen en kunnen voorzien worden van een serie optionele componenten.

 

3 voorgestelde versies.. maar alles kan op maat uitgewerkt worden!

Het volledige gamma moduleerbare satellieten van Giacomini berust op één basisprincipe: een satelliet met ingebouwde warm water productie en mechanische voorrang sanitair warm water (werkt zonder elektriciteit!)

Giacomini stelt 3 modellen voor :

  • Basismodel (voorzien van verbindingen naar de toegang van het primair circuit georiënteerd naar boven of naar beneden)
  • Model met DPC kraan (inregelbaar op een brede schaal)
  • Bi-temperatuur model voor vloerverwarming alleen of gecombineerd met een radiatorencircuit.

Deze versies zijn slechts indicatief. Giacomini biedt u inderdaad de mogelijkheid om zelf de componenten van uw satelliet te kiezen. Ons team van technisch-commerciëlen staat te uwer beschikking om u bij te staan bij het samenstellen van de satelliet die perfect zal beantwoorden aan de vereisten van uw speci ek project. 

Hoe de samenstelling van uw satelliet kiezen?